İZMİR / KİRAZ - Sarısu İlkokulu

Sarısu İlkokulu

Sarısu Köyü Kiraz/İZMİR
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.
Misyon
Bizler, idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Ulaşım
Köy ile ilçe merkezi arasında herhangi bir dolmuş yoktur. Ulaşım ancak özel arabalarla yapılabilmektedir. Yol inişli-çıkışlı ve keskin virajlardan oluşan oldukça dar asfalt bir yoldur.
Yerleşim Yeri
Coğrafi olarak engebeli, dağlık ve gür ormanların olduğu bir yapısı vardır. 1200 rakımda yazları serin kışları sert ve soğuktur. Evler dağınıktır. köy çok geniş bir alana yayılmıştır.
İzmir Şehir merkezine 168 km, Kiraz ilçe merkezine 20 km uzaklıktadır.